Limited Edition Blokzeep Poot & Neus balsem 30gr – Neutraal

€ 12,95
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Limited Editions

Blokzeep Poot & Neus balsem 30gr – Neutraal

Beschrijving

Honden Poot & Neus balsem – Neutraal

Door de natuurlijke ingrediënten is de Poot & Neus balsem Neutraal ideaal voor de gevoelige neus van je hond. De werkzame ingrediënten zijn onder andere Calendula olie en Shea boter. Deze ingrediënten verzorgen en voeden de neus en de pootjes, houden de huid zacht en beschermen tegen uitdroging. De speciale formule is helemaal vrij van parfum en etherische olie, perfect voor de gevoelige hondenhuid.

Wat maakt Honden Poot & Neus balsems duurzaam?

Laten we beginnen bij het begin. Dit Poot & Neus balsem Neutraal is duurzaam om drie redenen:

1. Minder water: Traditionele producten bevatten vaak veel water, wat bijdraagt aan transportgewicht en milieu-impact.

2. Natuurlijke ingrediënten: Deze Poot & Neus balsem is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, om jouw viervoeter nog meer mee te verwennen.

3. Plasticvrije verpakking: Geen plastic afval, alleen milieuvriendelijke verpakkingen. Deze balsem is verpakt in een aluminium blikje, wat het hoogste recyclingspercentage heeft (95%) van alle mogelijke verpakkingen.

Waarom Blokzeep Honden Poot & Neus balsems?

Voor ons is duurzaamheid vanzelfsprekend. Daarom bieden wij neusbalsems aan zonder gedoe. Natuurlijke ingrediënten? Heel gewoon. Handgemaakt? Heel gewoon. Dierproefvrij? Heel gewoon. Daarnaast zijn we transparant over onze producten. Deze neusbalsem wordt met de hand gemaakt binnen Europa en CO2-neutraal vervoerd naar Nederland.

Ingrediënten Poot & Neus balsem Neutraal

Niet onbelangrijk: wat zit er in deze Honden Poot & Neus balsem Neutraal? Misschien niet het meest interessante leesvoer, maar speciaal voor de bewuste consument hoef je niet ver te zoeken om de ingrediëntenlijst te vinden:

Limnanthes Alba, Calendula Officinialis Extract in Helianthus Annuus Oil, Cera Alba, Butyrospermum Parkii

Bron : Blokzeep

GD41013

Datasheet

Inhoud
30 gram