Limited Edition Blokzeep Hondenshampoo 100 gr – Lavendel

€ 10,95
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Limited Edition

Blokzeep Hondenshampoo 100 gr – Lavendel

Honden shampoo bar lavendelHonden shampoo bar.

Gewoon. Duurzaam. Blokzeep!

Honden Shampoo bar – Lavendel

Een zachte, natuurlijke zeep speciaal ontwikkeld voor jouw hond. De speciale formule bevat Lavendel, bekend om zijn kalmerende werking. Geschikt voor zowel kort als lang haar. Door de Olijfolie en Kokosolie reinigt deze bar de vacht van je hond grondig zonder natuurlijke oliën van de huid te strippen. De honden shampoo bar biedt een lekkere geur die zowel jij als je hond zullen waarderen.

Wat maakt Honden Shampoo Bars duurzaam?

Laten we beginnen bij het begin. Deze Honden Shampoo bar – Lavendel is duurzaam om vier redenen:

Natuurlijke ingrediënten: Onze honden shampoo is gemaakt met naturlijke ingrediënten zoals Olijf olie en lavendel olie, die zacht zijn voor de huid van je hond.

Een normale fles hondenshampoo bevat 80% water, wat iedere keer vervoerd moet worden.

Efficiënter gebruik: Een Honden shampoo blok gaat 3 keer zo lang mee als een normale fles shampoo.

Een plasticvrije verpakking – need I say more?

*Bij Blokzeep noemen wij een shampoo bar ook wel shampoo blok, maar deze staat verder ook bekend als haarzeep of solide shampoo. Ook conditioner bars staan bij ons bekend als conditioner blok, want Blokzeep!

Waarom Blokzeep Honden shampoo bars?

Bij Blokzeep geloven we in de kracht van natuurlijke ingrediënten. Daarom zijn onze honden shampoo bars samengesteld met zorgvuldige geselecteerde ingrediënten. Deze ingrediënten reinigen de vacht van je hond op milde wijze, terwijl ze tegelijkertijd de natuurlijke oliën behouden.

Ingrediënten Honden Shampoo Lavendel

Niet onbelangrijk: wat zit er in deze Honden shampoo bar Lavendel Misschien niet het meest interessante leesvoer, maar speciaal voor de bewuste consument hoef je niet ver te zoeken om de ingrediëntenlijst te vinden:

Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Aqua, Glycerin, Lavandula Angustifolia Oil, Geraniol, Linalool, D-Limonene

Gewoon. Duurzaam. Blokzeep!

GD41012

Datasheet

Inhoud
100 Gram